10 tips til legeplads design der gavner børns udvikling

Børns ret til at lege er stigende, som stigende mængder af forskning viser hvordan udendørs leg gavner børns kroppe og sind. Ny forskning og praksisbaseret resultater afslører fantastiske måder at skabe legepladser på, der fremkalder småbørns nysgerrighed og motiverer til udforskende leg, som gavner deres socio-emotionelle, fysiske og kognitive udvikling. I dette webinar, vil vi diskutere og dele 10 tips til hvordan legepladser kan tage højde for social, dramatisk og fysisk leg, der stimulerer børns tænkningsevne.

Præsenteres af:

Jeanette Fich Jespersen

Jeanette Fich Jespersen

Leder af KOMPAN Play Institute

Som leder af KOMPAN Play Institute har Jeanette over 20 års erfaring med at forske, udvikle og tale for legepladsleg. Jeanette har været en del af de videnskabelige og organiserende bestyrelser ved flere internationale konferencer om børnevenlig byplanlægning. Jeanette er forfatter og medforfatter af flere hvidbøger og artikler med emner inden for inkluderende og universelt legedesign samt børns udvikling.

Suzanne Quinn, PhD

Suzanne Quinn, PhD

Leder af KOMPAN Play Institute, USA

Som leder af KOMPAN Play Institute i USA, forsker Suzanne i problemstillinger relateret til børn og familiers aktiv leg og fitness. Suzanne er medforfatter på adskillige hvidbøger og artikler om børn og leg.

Webinaret afholdes ikke på nuværende tidspunkt. Få tilsendt en optagelse:


Varighed (min.):
45
Sprog:
English