Inkluderende leg: 6 tips til universelle legepladser i byen

Alle børn har ret til leg, uanset deres alder, evner og baggrund. Og alle familier skal have adgang til fritidstilbud i deres nabolag. Statistikker viser os dog, at det langt fra er tilfældet. Så hvordan kan legepladser i byen være inkluderende for forskellige brugerbehov, herunder børn og voksne med handicap? Og kan legepladser i parker tage højde for alle og stadig være spændende uden uforholdsmæssigt store omkostninger? Deltag i dette webinar for at lære mere om planlægning for inkluderende, aktive, sjove legepladser i for alle.

Præsenteres af:

Jeanette Fich Jespersen

Jeanette Fich Jespersen

Leder af KOMPAN Play Institute

Som leder af KOMPAN Play Institute har Jeanette over 20 års erfaring med at forske, udvikle og tale for legepladsleg. Jeanette har været en del af de videnskabelige og organiserende bestyrelser ved flere internationale konferencer om børnevenlig byplanlægning. Jeanette er forfatter og medforfatter af flere hvidbøger og artikler med emner inden for inkluderende og universelt legedesign samt børns udvikling.

Suzanne Quinn, PhD

Suzanne Quinn, PhD

Leder af KOMPAN Play Institute, USA

Som leder af KOMPAN Play Institute i USA, forsker Suzanne i problemstillinger relateret til børn og familiers aktiv leg og fitness. Suzanne er medforfatter på adskillige hvidbøger og artikler om børn og leg.

Webinaret afholdes ikke på nuværende tidspunkt. Få tilsendt en optagelse:


Varighed (min.):
45
Sprog:
English