8 tips til sanselegepladser baseret på forskning og praksis

Gennem de seneste 10 år har byernes legestrategier haft øget fokus på legepladsbrugernes trivsel, sanser og ikke mindst de mere stille aktiviteter på legepladsen. Man taler om sanselegepladser, sansestimulering og sansemotorisk leg.

Men hvad er sansemotorisk leg, hvad er læring med sanserne – og hvordan kan det være en fordel for børnenes og byernes legepladser? Dette webinar ser nærmere på videnskaben bag sansestimulering og giver 8 tips til at skabe sanselegepladser og sansemotorisk leg på et informeret grundlag.

Præsenteres af:

Jeanette Fich Jespersen

Jeanette Fich Jespersen

Leder af KOMPAN Play Institute

Som leder af KOMPAN Play Institute har Jeanette over 20 års erfaring med at forske, udvikle og tale for legepladsleg. Jeanette har været en del af de videnskabelige og organiserende bestyrelser ved flere internationale konferencer om børnevenlig byplanlægning. Jeanette er forfatter og medforfatter af flere hvidbøger og artikler med emner inden for inkluderende og universelt legedesign samt børns udvikling.

Suzanne Quinn, PhD

Suzanne Quinn, PhD

Leder af KOMPAN Play Institute, USA

Som leder af KOMPAN Play Institute i USA, forsker Suzanne i problemstillinger relateret til børn og familiers aktiv leg og fitness. Suzanne er medforfatter på adskillige hvidbøger og artikler om børn og leg.

Webinaret afholdes ikke på nuværende tidspunkt. Få tilsendt en optagelse:


Varighed (min.):
45
Sprog:
English