Aktive legepladser til småbørn: 10 tips om aktiv leg på legepladser i daginstitutioner

Minimum 180 minutters fysisk, ikke-stillesiddende aktiv leg om dagen. Det er anbefalingen fra Verdenssundhedsorganisationen, WHO, for børn under 5 år. Anbefalingen foreskriver leg som den vigtigste fysiske aktivitet for småbørn. Så hvordan designer man legepladser til aktiv leg i en dagsinstitution eller et boligområde?

Deltag i dette webinar og få 10 tips til at skabe aktiv leg på legepladser med fokus på tiltrækning, fastholdelse og udvikling for børn mellem 1-5 år der er baseret på relevante cases.

Præsenteres af:

Jeanette Fich Jespersen

Jeanette Fich Jespersen

Leder af KOMPAN Play Institute

Som leder af KOMPAN Play Institute har Jeanette over 20 års erfaring med at forske, udvikle og tale for legepladsleg. Jeanette har været en del af de videnskabelige og organiserende bestyrelser ved flere internationale konferencer om børnevenlig byplanlægning. Jeanette er forfatter og medforfatter af flere hvidbøger og artikler med emner inden for inkluderende og universelt legedesign samt børns udvikling.

Suzanne Quinn, PhD

Suzanne Quinn, PhD

Leder af KOMPAN Play Institute, USA

Som leder af KOMPAN Play Institute i USA, forsker Suzanne i problemstillinger relateret til børn og familiers aktiv leg og fitness. Suzanne er medforfatter på adskillige hvidbøger og artikler om børn og leg.

Webinaret afholdes ikke på nuværende tidspunkt. Få tilsendt en optagelse:


Varighed (min.):
45
Sprog:
English