Aktive udeområder i SFO'en: 8 tips til aktiv social leg efter skole

Mange børn nyder godt af skolefritidsordninger og klubber hvor de kan være efter skole. Her er det vigtigt at have en veldesignet udendørs legeplads. Men hvad skal der til for at skabe en sådan legeplads?

Vores nuværende studie ser nærmere på de populære legeområder, den tid børn er aktive samt positiv social leg på udendørs legepladser. Til dette webinar vil vi præsentere 8 understøttende designtips der kan hjælpe dig med at designe den perfekte legeplads til skolen og SFO'en.

Præsenteres af:

Suzanne Quinn, PhD

Suzanne Quinn, PhD

Leder af KOMPAN Play Institute, USA

Som leder af KOMPAN Play Institute i USA, forsker Suzanne i problemstillinger relateret til børn og familiers aktiv leg og fitness. Suzanne er medforfatter på adskillige hvidbøger og artikler om børn og leg.

Jeanette Fich Jespersen

Jeanette Fich Jespersen

Leder af KOMPAN Play Institute

Som leder af KOMPAN Play Institute har Jeanette over 20 års erfaring med at forske, udvikle og tale for legepladsleg. Jeanette har været en del af de videnskabelige og organiserende bestyrelser ved flere internationale konferencer om børnevenlig byplanlægning. Jeanette er forfatter og medforfatter af flere hvidbøger og artikler med emner inden for inkluderende og universelt legedesign samt børns udvikling.

Webinaret afholdes ikke på nuværende tidspunkt. Få tilsendt en optagelse:


Varighed (min.):
45
Sprog:
English