Naturleg: 10 tips til hvordan man inviterer til leg på naturlegepladser

Nature Deficit Disorder er et begreb der beskriver følelsen af at blive frataget naturen. Det er et afsavn mange børn og familier oplever, når de bor og vokser op i et bymiljø.

Tilmeld dig webinaret og bliv klogere på de naturlige oplevelser børn har brug for og hvordan udeområdets design med naturlegepladser kan understøtte dette. Du vil også blive præsenteret for inspirerende naturlegeområder hvor redskaberne komplimenterer omgivelserne.

Præsenteres af:

Jeanette Fich Jespersen

Jeanette Fich Jespersen

Leder af KOMPAN Play Institute

Som leder af KOMPAN Play Institute har Jeanette over 20 års erfaring med at forske, udvikle og tale for legepladsleg. Jeanette har været en del af de videnskabelige og organiserende bestyrelser ved flere internationale konferencer om børnevenlig byplanlægning. Jeanette er forfatter og medforfatter af flere hvidbøger og artikler med emner inden for inkluderende og universelt legedesign samt børns udvikling.

Suzanne Quinn, PhD

Suzanne Quinn, PhD

Leder af KOMPAN Play Institute, USA

Som leder af KOMPAN Play Institute i USA, forsker Suzanne i problemstillinger relateret til børn og familiers aktiv leg og fitness. Suzanne er medforfatter på adskillige hvidbøger og artikler om børn og leg.

Webinaret afholdes ikke på nuværende tidspunkt. Få tilsendt en optagelse:


Varighed (min.):
45
Sprog:
English