Tweens og Teenagere: 7 overvejelser med hensyn til udendørs leg for tweens og teenagere

På verdensplan opfylder kun omkring 23 % af alle 11-17-årige minimumsanbefalingerne for fysisk aktivitet. Dette er desto mere ødelæggende, da tweens og teenagere gentagne gange siger, at de kan lide legende fysisk aktivitet med deres venner. De kan lide udendørs lege- og legeområder, så længe designet tilgodeser dem, og ikke kun yngre børn.

Tilmeld dig dette webinar for at få ny indsigt samt fremlagt beviser omkring teenageleg. Få tilmed 6 tips til at skabe fysiske aktivitetsområder til børn i alderen +10 år.

Præsenteres af:

Jeanette Fich Jespersen

Jeanette Fich Jespersen

Leder af KOMPAN Play Institute

Som leder af KOMPAN Play Institute har Jeanette over 20 års erfaring med at forske, udvikle og tale for legepladsleg. Jeanette har været en del af de videnskabelige og organiserende bestyrelser ved flere internationale konferencer om børnevenlig byplanlægning. Jeanette er forfatter og medforfatter af flere hvidbøger og artikler med emner inden for inkluderende og universelt legedesign samt børns udvikling.

Thea Toft Amholt

Thea Toft Amholt

PhD Studerende

Som ph.d.-studerende i KOMPAN Play Institute forsker Thea i fysisk aktivitet, sociale interaktioner og legepladsbrug af børn. Thea er psykolog og har skrevet og udgivet flere forskningsartikler om børns trivsel. I øjeblikket bruger Thea GPS- og aktivitetssporingsforanstaltninger til at undersøge legepladsområder og legeredskaber, der muliggør høj fysisk aktivitet for børn. Hendes ph.d.-projekt udføres i samarbejde med Syddansk Universitet.

Webinaret afholdes ikke på nuværende tidspunkt. Få tilsendt en optagelse:


Varighed (min.):
45
Sprog:
English