Westfield North Lakes

Eventyr under havoverfladen

Eventyr under havoverfladen

Shoppingcentret Westfield North Lakes har skabt en fantastisk legeplads med temaet 'under havoverfladen', der er en destination i sig selv. Legepladsens tema fik sin inspiration fra økosystemet i den nærliggende Moreton Bay kystlinje.

Børn og forældre kan tage en velfortjent pause på den sjove legeplads lige ved siden af centerets restaurant- og caféområde. Her kan forældre tage en kop kaffe, mens deres børn leger. Besøgende bliver længere, når de har det sjovt, og de forskellige legeaktiviteter holder børnene i gang i timevis.

 

Leg for alle

Leg for alle

Unge opdagelsesrejsende kan bestige det majestætiske tårn og få en spektakulær udsigt over legepladsen. Klatreturen belønnes derudover med en rutsjetur ned igen. Når de klatrer i det majestætiske tårn trænes børnenes smidighed, balance og koordination. Følelsen af at klatre højt op og gennemsigtigheden i nettet tilføjer spændingen til legen og træner børnenes social-emotionelle færdigheder såsom selvregulering og mod. Havvippen lærer børnene at samarbejde for at finde ud af, hvordan man gør turen sjov for alle. De yngste får udfordret deres problemløsningsevner ved legestrukturen med teamet Den Lille Havfrue / Den Grimme Ælling.

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

Westfield North Lakes_Horizontal.jpg

"Det er vildt sjovt!"

Legende barn

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.