Withrow Park, Canada

Landskabsarkitektens æstetik kombineret med børnenes ideer

Withrow Park i hovedstaen Toronto beviser, at et samarbejde mellem kommune, landskabsarkitekter og KOMPAN kan resultere i fantastiske projekter, der skaber glæde hos de lokale borgere. Den 100 år gamle parks tidligere legeplads var blevet så gammel, at den havde brug for en renovation. Her fik børnene lov til at komme med ideer til den nye legeplads, som var en kæmpe fordel for samarbejdet. 

I samarbejde med landskabsarkitekterne og kommunen, skabte KOMPAN en farverig legeplads baseret på børnenes ideer kombineret med arkitekternes ønske om æstetik. Parkens legeplads er blevet fornyet med innovative og evenyrlige legeredskaber. En genoplivet park, der giver en perfekt start på det nye århundrede.

 

Legeplads med farver og unikke former

Legepladsens lyse farver, forskellige unikke former og elementer tiltrækker børnene til masser af legeaktiviteter. De ikoniske klatreblokke med deres skulpturelle udseende var lige præcis det design landskabsarkitekternes ønskede. Med de mange forskellige klatreruter tilskyndes børn til aktiv leg, der udvikler børns motoriske og kognitive færdigheder. Børn kan klatre sammen og hjælpe hinanden - det perfekte sted at få nye venner.

Det eventyrlige design på fæstningen inspirerer børn og deres fantasi til masser af rolleleg. De mange legeaktiviteter tilskynder børn til aktiv leg, som de ska udforske legeredskabet og dens mange udfordringer. Fæstningen og dens palads kan bestiges via den buet klatrevæg eller klatrenettet. Når man vil ned igen, venter der børnene en spændende tur ned af rutsjebanen. En fantastisk legeplads til en fantastisk park.

Kognitiv

Fysisk

Social-emotionel

Withrow Park_Horizontal_3.jpg

Withrow Park_Horizontal_1.jpg

Withrow Park_Horizontal_2.jpg

Jeg har altid kunne lide KOMPAN og deres designs. Selvom jeg er landsskabsarkitekt, så sætter jeg også pris på det industrielle design.

Peter Heyblom

Partner, Thincdesign

Withrow Park, Canada

Ontario, Toronto , Canada