Xscape Oplevelsescenter

En indbydende legeplads udenfor oplevelsescenteret inviterer de besøgende til at have en rigtig god

En indbydende legeplads udenfor oplevelsescenteret inviterer de besøgende til at have en rigtig god oplevelse fra det øjeblik de træder ud af deres bil.

En legeplads skaber uendeligt mange positive øjeblikke og minder i løbet af et barns opvækst. Det er et sted hvor forældrene kan se deres barn udvikle sig. Det er netop det som Xscape i Castleford har ønsket at skabe, og som de nu har fået opført lige udenfor hoveddøren. Centeret rummer en lang række spændende aktiviteter, som ikke var tilstede udenfor. Denne udfordring løste de ved at placere den farverige legeplads udenfor som et kompliment til de sjove aktiviteter indenfor.

Leg ved oplevelsescenteret

Leg ved oplevelsescenteret

Foran hovedindgangen til Xscape, ser man den store og farverige legeplads som rummer blandt andet et stort piratskib, et tårn, et drejekar og en multispinner karussel. Derudover er der også et klatrestativ og en gyngebro til dem der ønsker et fysisk udfordring! Legepladsen rummer mange fantastiske og også klassiske redskaber, så man kan også tage sig en vippetur på vippedyret.

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

Xscape_seesawweb.jpg

Xscape_slideweb.jpg

Der var ikke noget indbydende udenfor. Nu er der liv og glade børn.

Jade Elliott

Marketing chef, Xscape Yorkshire

Der var ikke noget indbydende udenfor. Nu er der liv og glade børn.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.