Yishun Riverwalk, Singapore

Et åndehul i boligområdet

Et åndehul i boligområdet

Singapore, verdens næstmest tætbefolkede land, anerkender vigtigheden af at tilbyde udendørs aktivitetsrum til sine borgere. Byrådet ved Yishun Riverwalk ønskede at skabe et sted for social samvær og motion i deres tætbebyggede lokalområde. For beboerne føles legepladsen rummelig og giver dem mulighed for at være aktive i nærheden af deres hjem.

Pladsen er dyrebar, så løsningen var et tredobbelt aktivitetsområde med lege- og træningsaktiviteter for alle aldre. Det er hurtigt blevet omdrejningspunktet for beboerne i boligområdet. I et land hvor indbyggerne bor så tæt, giver området udendørs træning, en legeplads for børn i skolealderen og en anden legeplads til småbørn.

 

Legeværdi for alle aldre

Legeværdi for alle aldre

Legepladserne giver mulighed for social interaktion og udvikling. Det store Elements-legesystem med sin imponerende højde, tiltrækker børn fra hele lokalområdet. Med en række af varierende legeaktiviteter såsom at klatre, rutsje og gynge træner børnene deres krydskoordination og balanceevne. De seks BLOQX-strukturer giver spændende klatreoplevelser, mens de giver plads til socialt samvær og fysisk udvikling. For småbørn er Giraffen i Skoven et attraktivt sted at træne grundlæggende motoriske færdigheder såsom propriosception. Dens mange indgange og transparente design gør den ideel for småbørn og giver forældre og venner mulighed for at være en del af legen.

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

Yishun sg_HorizontalSection.jpg

Jeg synes at legepladsen er rummelig... et stort område hvor børnene kan løbe rundt og køre sig selv trætte.

Adelynn Oei

Forælder

Beboer i Yishun Riverwalk

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.